VAI TIEŠSAISTĒ PASŪTĪTIE DRUKAS DARBI IR KVALITATĪVI?

Drukas pakalpojumi joprojām ir pakalpojums, ko izvēlas izmantot daudzi, turklāt ne tikai juridiskas, bet arī privātpersonas. Pakalpojuma cenu nosaka dažādi faktori un patērētājs, loģiski, allaž izvēlēsies pieejamāko un ar tīkamāko cenu. Dažādu faktoru optimizācija un kritiska pieeja savu pakalpojumu klāstam ļauj izvēlēties rentablus piedāvājumus, ko klientiem piedāvāt par labu cenu. Interneta veikali darbojas pēc līdzīga principa, tādēļ, kāpēc arī pakalpojumu sniedzēji nevarētu tā pat?

Pašapkalpošanās pēdējos gados ir kļuvusi īpaši aktuāla un populāra, tādēļ to steidz pielietot dažādu nozaru pārstāvji, lai palielinātu iespējas pelnīt un klientiem ietaupīt. Drukas biznesā tas nozīmē automatizētu sistēmu un to pakalpojumu piedāvāšanu, ko klienti tiešām vēlas izmantot. Vairāk informācijas par uzlīmēm, varēsiet uzzināt vairāk zemāk rakstā!

KĀ PASŪTĪT UZLĪMES?
Par pašu populārāko drukas pakalpojumu var uzskatīt uzlīmju izgatavošanu. Pasūtījuma veikšana un noformēšana tiešsaistē ir elementāra, jāizvēlas daži parametri un tas noteiks pakalpojuma cenu. Lai pasūtītu uzlīmju izgatavošanu tiešsaistē, nepieciešams izvēlēties uz kādas plēves, kādā formā un izmērā būs izgatavotās uzlīmes. Cenu nosaka arī piegādes laiks. Ja nepieciešams steidzams pasūtījums ar piegādi 24 stundu laikā, tad tas maksās vairāk, rezultātā vienkāršas 100 uzlīmes ar piegādi nākošajā dienā izmaksās ap 25 eiro iekļaujot piegādi, taču bez PVN, savukārt bez ātras piegādes – ap 11 eiro. Pasūtījuma apmēram arī ir loma cenas noteikšanā. Jo lielāks pasūtījuma apjoms, jo zemāku cenu varam piedāvāt.

CIK MAKSĀ VIZĪTKARŠU IZGATAVOŠANA ONLINE?
Otra populārākā preču grupa, ko parasti meklē saistot to ar drukas pakalpojumiem, ir vizītkaršu druka. Daudziem par pārsteigumu vizītkartes joprojām ir populāras un pēdējā laikā pat kļuvušas nedaudz ekskluzīvas. Stilīgas, interesantas un modernas vizītkartes ir mūsdienīga uzņēmuma must have. Vizītkaršu izgatavošana online ir ātra un vienkārša, pateicoties tiešsaistes dizaina veidošanas iespējām un attēlu augšupielādei. 100 vienkāršas vizītkaršu vienības izmaksās ap 10 eiro ar piegādi pēc piecām dienām. Visu pārējo nosaka gan izmēri, gan izmantotais papīrs un dizains, kā arī izgatavošanas termiņš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.