Visgardākie kūku veidi pēc pasūtījuma

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas tad pats pirmais nāk galvā? Bez šaubām tie būs gardi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram tortes vai arī kūkas. Savukārt, mūsdienās pakalpojuma piedāvājumu klāsts ir pieaudzis, un daudzas konditorejas Rīgā vai arī citur Latvijas pilsētās uzsāk piedāvāt ne vien uzkodas banketam, taču arī citus darbus, piemēram, pilna banketu ēdienkarte.

Dotais serviss tad ir diezgan populārs daudzu cilvēku vidū, tā kā pašiem raizēties par ēdienkarti ir ilgi un raizējoši. Pie tam šajā gadījumā tiks sastadīta individuāla banketu ēdienkarte, kura būs adaptēta Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, turklāt arī vēlāk nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Ienāc- http://www.francumaize.lv/

Pasūtīt torti – pamata nosacījumi atbilstoša produkta izvēlei

Nav nozīmīgi, kādi svētki būs, bet šodien tikai daži cilvēki izvēlās veikala tortes bet aizvien milzīgāku pieprasījumu sasniedz ne tikai tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet, piemēram, arī citās pilsētās. Nav noliedzams, ka tāda veida konditorejas izstrādājumi, kā torte vienmēr būs svinību galda galvenā dekorācija. Un visbiežāk torte tiek sūtīta pārbaudītā vietā. Konditorejas Rīgā var piedāvāt vairākus desmitus vairāku pildījumu, kā arī noformējumu tortēm. Lai tiešām var izdomāt, kādu tad pasūtīt torti, vajadzīgs saprast, kādi tieši tortes veidi var būt īstenoti. Paši banketi parasti dot priekšroku sekojoša veida tortēm – biskvīta, marcepāna, suflē vai arī jogurta. Jogurta vai suflē tortes uz pasūtījumu ir labas, kad viesi rūpējas par savu figūru. Marcipāns tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem. Tomēr parasti tortes pēc pasūtījuma jau ir tieši biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta palīdz realizēt jebkada veida fantāzijas, un gatavās kūkas pārtop par mākslas darbu, ar ko vēlāk lepojas konditoreja.

Banketu ēdienkarte un galdu klāšana izbraukumā, kam tieši pievērst īpašu vērību?

Banketi šodien parasti ir diezgan ierasta lieta. Un daudzas konditorejas Rīgā un citviet Latvijā var piedāvāt uzkodas banketam un pat tādu lietu, kā galdu klāšana izbraukumā. Savukārt pircējiem, kad tiek izrunāta banketu ēdienkarte, jāpiedomā tieši pie atsevišķiem momentiem. Pati banketu ēdienkarte vai produktu uzskaitīšana tiek realizēta sekojoši. Uzkodas banketam, kas ir aukstas un, kur ir dārzeņi un sieri, kanapē, izskaita apmēram līdz 400 gramiem uz viesi. Savukārt karstās uzkodas banketam var būt tikai līdz 100 gramiem uz cilvēku, taču salāti būs līdz 250 g uz cilvēku. Pamatēdiens, kas tiek apvienots ar piedevām, ir pati gaļa, kas paredzēta līdz 250g un piedevas 150g. Augļu uzkodas banketam uz vienu viesi tiek paredzēti tikai līdz 200 g, taču konditorejas izstrādājumi – līdz 200 gramiem. Tādā veidā sanāk 1500 g uz cilvēku. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan arī pati galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.